Demeo Опубликовано 27 ноября, 2008 ; Поделиться Опубликовано 27 ноября, 2008 Trekker Jacket Mens three layer, waterproof and windproof jacket. The outer layer is hi-tenacity nylon with a Teflon, anti-stain coating. The waterproof breathable middle layer is a fully taped dropliner called "X-Hale". The inside layer is a Belstaff Laurel embossed lining made from 190T nylon. Features: * Waterproof, breathable and windproof * Reinforcement panels on shoulder, elbows and back * Reflective 3M braid * Sleeve zippers are used to secure armor to the elbow * Adjustable straps at the back neck * Comfort fit waist belt with Velcro * Elastic shock cord * Six front pockets, four securely zipped with two side-entry hand warmer pockets * Two way front opening zipper * Fully detachable, zip off, back pocket bag * Internal lining has water resistant rain skirt with non-slip elastic * Lining has one large secure zippered pocket * Full sleeve detachable quilted liner zips out * Detachable lining has one large secure zippered pocket * Ventilation zipper in front and back * Zipper pulls with reflective Belstaff Laurel logo Waterproof, windproof, breathable jacket in a 3 layer construction. The top layer is a high tenacity nylon shell with a Teflon® anti-stain coating with a light anti-fray PU undercoating. The middle layer is a fully taped X-Hale® dropliner which is waterproof and breathable. The inner layer is a Belstaff Laurel embossed 190T nylon. * SHELL: high tenacity nylon shell with a Teflon® anti-stain coating with a light anti-fray PU undercoating. Reinforcement panels over shoulders, elbows, and back. * WEATHERPROOFING 100% waterproof, windproof, and breatheable X-Hale® drop liner. Triple storm flap over front zipper. Velcro tabs at wrist allow easy entry and secure protection against weather. * VENTILATION Ventilation vents on front and back of jacket can be opened or closed with easy to use zippers. * INSULATION: Full sleeve detachable Thermolite® quilter liner (shown) with a zippered pocket and overlapped closure to prevent air leaks through zipper. * STORAGE: 6 pockets - 4 zip / 2 handwarmer. Large pocket on back of jacket for max storage is removable. Куртка АФИГЕННАЯ,таких уже не делают!Сделано в Великобритании.Но на меня маленькая немного...Рост 172 см,вес 62 кг Думаю на худого парня или на стройную девочку пойдет! Скоро придет защита плечей и локтей в неё,отдам в нагрузку,есть карман для защиты спины.Отдам за 200 бачей! Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Demeo Опубликовано 28 ноября, 2008 ; Автор Поделиться Опубликовано 28 ноября, 2008 ТОРГ Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Demeo Опубликовано 29 ноября, 2008 ; Автор Поделиться Опубликовано 29 ноября, 2008 уже есть защита спины,локтей и плечей KNOX,ОТДАЮ В НАГРУЗКУ такая стоит отдельно 70 бачей Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Demeo Опубликовано 3 декабря, 2008 ; Автор Поделиться Опубликовано 3 декабря, 2008 5000 рублей Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Demeo Опубликовано 18 декабря, 2008 ; Автор Поделиться Опубликовано 18 декабря, 2008 Народ забираем куртяк ... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
tato Опубликовано 19 декабря, 2008 ; Поделиться Опубликовано 19 декабря, 2008 живешь далековато видимо, и размер никому не подходит Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Demeo Опубликовано 19 декабря, 2008 ; Автор Поделиться Опубликовано 19 декабря, 2008 tato, я в курсе но я не теряю надежды) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Demeo Опубликовано 19 декабря, 2008 ; Автор Поделиться Опубликовано 19 декабря, 2008 Размер реально я думаю ближе к xs Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Mentos Опубликовано 20 декабря, 2008 ; Поделиться Опубликовано 20 декабря, 2008 А на русский размер это скока? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
tato Опубликовано 20 декабря, 2008 ; Поделиться Опубликовано 20 декабря, 2008 46-48й примерно Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать учетную запись
Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти